Language:
  • Dansk fabrikDansk fabrik
  • PrisgarantiPrisgaranti
  • Hurtig leveringHurtig levering
  • 4,8 på Trustpilot4,8 på Trustpilot

Handelsbetingelser


  1. Bestilling

  2. Betaling

  3. Fortrydelsesret / Returret

  4. Reklamationsret

  5. Kontakt

  6. Persondatapolitik

1. Bestilling

  1. Du kan handle på tre måder:

  • Ved at ringe til os på Tlf. 4494 1000 

  • Ved at handle direkte i vores webshop. 

  • Ved at kigge forbi på fabrikken. Vi har et showroom hvor du kan se vores produkter. Hvis du har travlt, er det en god idé at bestille varerne inden du kommer - så vi har dem pakket og klar til udlevering når du kommer.
     

  1. Alle vores priser er angivet ekskl. moms. Pris inkl. moms fremgår i (parentes).

2. Betaling 

  1. Kortbetaling: Du kan betale følgende korttyper: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Maestro og JBC. 

  1. Betaling med EAN-Nummer: Ønsker du at betale via. EAN nummer, skal du vælge "Institution" når du går til indtastning af leveringsoplysninger. Ønsker du at betale via. EAN nummer, skal du oprette dig som kunder under institution / EAN. Derefter fremkommer der et felt hvor du kan indtaste dit EAN nummer.

 

  1. Bankoverførsel: Nordea Bank - Reg: 2233 Konto: 2551376799. Husk at angive dit fakturanummer ved overførslen.

 

  1. Mobilepay: På vores webshop www.erfainventar.dk tager vi også imod betaling via. mobilepay.

 

  1. Betaling ved afhentning: Hvis du selv afhenter varen sker betaling og vareudlevering på adressen:

    Metalbuen 28
    2750 Ballerup
    Mandag til Torsdag fra 07.00 - 16.00
    Fredag 07.00 til 15.00.

     

Vi modtager både dankort og kontanter. Ring i forvejen - så har vi varerne klar når du kommer. 

3. Fortrydelsesret / Returret

  1. For salg til private er der fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Ved evt. returnering skal du som køber selv betale returneringsomkostningerne.
  2. Varen skal returneres uskadt og i original emballage.
     

  3. Du skal kontakte Erfa Inventar inden varerne returneres. Tlf. 4494 1000

4. Reklamationsret

  1. Erfa Inventar yder over for privatkunder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
     

  2. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold eller uautoriserede indgreb.

5. Kontakt

  1. Vedrørende dit køb på www.erfainventar.dk, bedes du kontakte os på Tlf. 4494 1000
     

  2. Ved fejl, mangler, evt. udeblevne leverancer, eller andet bedes henvendelse rettes til: 
     

Erfa Inventar A/S

Metalbuen 28

2750 Ballerup


Tlf. 4494 1000

info@erfainventar.dk

6. Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Erfa Inventar og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Erfa Inventar har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til erfainventar.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Erfa Inventar har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til erfainventar.dk via e-mail info@erfainventar.dk.