Hurtig leveringDansk fabrikPrisgarantiRing til os på (+45) 44 94 10 00

Om os

Fra starten har Erfa inventar® været en visionær og innovativ leverandør af butiksindretninger, biblioteks- og hospitalsreoler samt værksteds -og lagerinventar. Siden da er produktsortimentet blevet udvidet til også at omfatte garderobeindretninger, mobil- og kompaktreoler, kontorinventar, stålskabe, bilinventar, mezzanin konstruktioner og stålkontorer.

I gennem flere årtier har Erfa Inventar® været storleverandør af systemreoler til hovedparten af landets hospitaler, til skoler, instutioner, biblioteker og andre offentlige områder. Derudover har Erfa Inventar® leveret indretning til butikker inden for et utal af forskellige brancher.

Foruden vores omfattende produktkatalog, fremstiller vi også specialløsninger indenfor metalbearbejdning. Du er altid velkommen til at ringe og få et tilbud på specielopgaver.

Erfa Inventar® opererer på såvel export- som hjemmemarkedet.

Fabrikken i Ballerup beskæftiger i dag alle former for medarbejdere inden for udvikling, fremstilling og projektplanlægning, inden for inventar fremstilling. Fabrikken råder over mere end 3500 kvm. produktionsfaciliteter. Vores maskinpark er løbende opgraderet således at den i dag fremstår rationel, alsidig og stabil.

Erfa® og Erfa Inventar® er registreret varemærker. Det er din garanti for at kvaliteten er i top.

Erfa Inventar® Fabrik er 100% dansk ejet.

 


Erfa Inventar® er altid lagerførende i: kompaktreoler, arkivreoler, kontorreoler, vægreoler, lagerreoler, pallereoler, butiksreoler, krogsystemer / butiksspyd, biblioteksreoler, værkstedsinventar, filebænke, arbejdsborde, pakkeborde, garderobeskabe, garderobeinventar, stålskabe, bilinventar, indretning af varevogne, stålpladevægge til kontorer og lagre skillevægge, stålkontorer

Erfa Inventars vision er nytænkning baseret på erfaring.
Alle priser er opgivet ekskl. moms
Erfa Inventar A/S - Metalbuen 28 - 2750 Ballerup - Telefon +45 44941000 - E-mail info@erfainventar.dk - CVR 24230015
dansk (danmark)tysklandnorgesverige
Vis kurv Skjul kurv
0,00 DKK
Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Klarna
Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

  • 01 Levering
  • 02 Levering
  • 03 Betaling
  • 04 Bekræft
2750