Hurtig leveringDansk fabrikPrisgarantiRing til os på (+45) 44 94 10 00

Handelsbetingelser

1. Bestilling

Du kan handle på tre måder:
  • Enten kan du ringe til os på telefon (+45) 44 94 10 00 
  • Handle direkte i vores webshop. 
  • Du er også velkommen til at kigge forbi på fabrikken. Vi har et showroom hvor du kan se vores produkter. Hvis du har travlt, er det en god idé at bestille varerne inden du kommer - så vi har dem pakket og klar til udlevering når du kommer.

Alle vores priser er opgivet ex. moms. Pris incl. moms fremgår i (parentes)

2. Betaling 

Kortbetaling: Du kan betale følgende korttyper: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Maestro og JBC. 

Betaling med EAN-Nummer: Ønsker du at betale via. EAN nummer, skal du vælge "Institution" når du går til indtastning af leveringsoplysninger. Ønsker du at betale via. EAN nummer, skal du oprette dig som kunder under institution / EAN. Derefter fremkommer der et felt hvor du kan indtaste dit EAN nummer.

Bankoverførsel: Nordea Bank - Reg: 2233 Konto: 2551376799. Husk at angive dit fakturanummer ved overførslen.

Derudover modtager vi også mobilpay på webshoppen.


Betaling ved afhentning: Hvis du selv afhenter varen sker betaling og vareudlevering på adressen: Metalbuen 28, 2750 Ballerup. Mandag til Torsdag fra 07.00 - 16.00, Fredag 07.00 til 15.00. 

Vi modtager både dankort og kontanter. Ring i forvejen - så har vi varerne klar når du kommer. 


3. Levering 

Bestillinger betalt med kreditkort eller EAN, bliver afsendt hurtigst muligt. Bestillinger betalt via bankoverførsel, bliver ekspederet hurtigst muligt efter vi har modtaget betalingen. 
Leveringstid: Bestillingen afsendes normalt inden for 2-5 arbejdsdage efter ekspeditionen. Er varen i restordre afsendes en e-mail, der oplyser et ca. tidspunkt. hvornår det bestilte kan afsendes/afhentes. 

Bestillingerne sendes med Danske Fragtmænd. Levering sker til gadeniveau. Mange af vores varer er på grund af størrelsen såkaldt volumegods. Dvs. at det bliver leveret på paller. Det er vigtigt at fragtmanden kan komme fra lastbilen til afleveringspunktet, med en El-hund (elektrisk palleløfter) der vejer 300 kg. Derfor skal underlaget fra lastbilen til afleveringspunktet være stabilt og fast underlag, der kan tåle at blive kørt på. Er du i tvivl om hvorvidt underlaget kan køres på, skal du ringe til os, og aftale et alternativt leveringpunkt.

Pakning: Vores reolsystemer er fremstillet af stål. Derfor vejer de også lidt. Af hensyn til sikkerheden under transporten, er de, i de fleste tilfælde, fastgjort til pallen med stålbånd. Du skal derfor bruge en knibtang, til at frigøre varen fra pallen.   

Ved afsendelse af pakken modtager du et Track and Trace nummer enten via. mail eller SMS. Det er derfor vigtigt at du opgiver et mobilnummer eller en mail. Når du modtager varerne skal du gennemgå varen for transportskader, inden du kvitterer for modtagelsen. Er varen transportskadet kan du enten nægte modtagelsen, eller kvittere med forbehold for skaderne. Er varen skaden er det en god ide, at tage nogle billeder som dokumentation.
Ønsker du at købe et meget stort parti varer, der svarer til transporten i en halv eller hel lastbil, har vi mulighed for at indhente et tilbud på dette.

Fragtprisen er beregnet til fastland og brofaste øer.
Ved levering til bornholm og ikke brofaste øer vil der tillægges ydeligere fragtomkostninger. Vi fremsender særskilt faktura på ekstraomkostningen til godkendelse inden afsendelse.  
Skal du have leveret til bornholm eller en ikke brofast ø, beder vi dig om at kontakte os på tlf. 44941000 eller mail: info@erfainventar.dk


4. Fortrydelsesret / Returret

For salg til private er der fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Ved evt. returnering skal du som køber selv betale returneringsomkostningerne. Varen skal returneres uskadt og i original emballage.

Du skal kontakte Erfa Inventar inden varerne returneres. Tel: (+45) 44 94 10 00


5. Reklamationsret


Erfa Inventar yder over for privatkunder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold eller uautoriserede indgreb. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: 


Erfa Inventar A/S

Metalbuen 28

2750 Ballerup

Tlf. 44941000

info@erfainventar.dk

 Alle priser er opgivet ekskl. moms
Erfa Inventar A/S - Metalbuen 28 - 2750 Ballerup - Telefon +45 44941000 - E-mail info@erfainventar.dk - CVR 24230015
dansk (danmark)tysklandnorgesverige
Vis kurv Skjul kurv
0,00 DKK
Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Klarna
Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

  • 01 Levering
  • 02 Levering
  • 03 Betaling
  • 04 Bekræft
2750