Sprog:
  • Dansk fabrik
  • Prisgaranti
  • Hurtig levering
Din indkøbskurv er tom

 

Elevplads hos Erfa Inventar A/S


Søger du en elevplads? Måske er Erfa det rigtige sted...

 

Hos Erfa Inventar A/S både søger og oplærer vi dygtige handelselever med diverse specialer. Om du har speciale i salg eller digital markedsføring er der mulighed for at udforske enhver mulighed hos os! Vi hos Erfa Inventar A/S er et tæt knyttet team af ikke bare dygtige sælgere- men dygtige mennesker, og vi vægter den sociale del af uddannelsen lige så højt som den faglige del. Vi er en virksomhed som sætter fokus - og virkelig tror på personlig udvikling gennem erfaring, læring og socialt sammenhold. Derfor er det vigtigt at alle vores elever trives, og aldrig bliver kastet ud i en udfordring som de ikke er udrustet til...

Hvem er vi?

Erfa Inventar A/S er en lokal Dansk produktionsvirksomhed med beliggenhed i Ballerup. Med kort distance fra Malmparken station (600 m gågang), er det let at komme til og fra arbejde, selv i myldretiden.

Vi er en produktionsvirksomhed med speciale inden for stålreoler og lagerinventar. Du har nok aldrig hørt om os før, men du kender garanteret nogle af vores kunder: Koenigsegg, Bang & Olufsen, Novo Nordisk og Volvo, for bare at nævne et par stykker. Der venter sig derfor altid spændende udfordringer rundt om hjørnet.

Som Elev hos Erfa Inventar A/S vil du have et hav af valg inden for hvad du gerne vil specialisere dig i, og ellers udfolde dig inden for. Vi er et tæt knyttet hold, og vores vigtigste mission i dagligdagen er at sørge for, at alle trives og glæder sig til at komme på arbejde om morgenen. Har du et behov for at blive udfordret, eller brænder du for at udfolde dig kreativt, er der altid muligheder hos Erfa Inventar A/S.

Hvad laver man som elev hos Erfa?

Som elev hos Erfa Inventar A/S vil du som udgangspunkt sidde i forenden af forretningen hvor alt det spændende sker. Her vil du tage telefonopkald fra vores kunder som er ivrige efter at købe vores varer, eller har spørgsmål og kræver vores ekspert viden inden for lagerinventar til at komme på rette spor. Du vil blive klædt på til at kunne ekspedere enhver kunde, fra Hr. og Fru Hansen, til indkøbere fra store virksomheder og koncerner.

Din dagligdag vil bestå af opgaver der omhandler kundeservice, ordrebehandling og tilbudsgivning. Det er vigtigt at understrege at du, som elev og salgsassistent, ikke er en direkte sælger, men derimod en "ordrebehandler". Vi ringer aldrig uopfordret til kunder for at sælge vores varer, og hjælper blot vores kunder med at finde den rigtige løsning som de har brug for. Derfor laver vi oftest tilbud ud fra kunders egne henvendelser og efterspørgsler. Her i blandt vil der også oftest være mulighed for at udfolde sig kreativt ved at være med til at designe en lagerhal, butik eller andet. Vi hjælper altid kunden på rette vej, eller i mål med et projekt!

Hvad er mit ansvar som elev hos Erfa?

Hos Erfa Inventar A/S tror vi på, at den bedste måde at lære på er frihed under ansvar. Vores kunder informeres ikke om hvorvidt du er elev, da det ikke har relavans for den rolle du spiller i samarbejde med vores kunder. Det giver dig bedre mulighed for at blive taget seriøst ved henvendelser, og blive set som den ekspert du hurtigt kommer til at være. Du vil få tildelt ansvarsområder som der forventes at du udfylder, men du vil have friheden til at løse det på din egen  måde. I vores branche er der sjældent et facit for nogen opgave, og alle opgaver kan løses på flere måder. Derfor tror vi også på at man kun lærer bedst ved at fejle, og prøve sig frem.

Af denne årsag er vi meget åbne over for hinanden, såvel som vores kunder, hvis vi føler/ved at vi har lavet en fejl. Det er der absolut ingen skam i, så længe man lærer af det. Du har derfor, som elev hos Erfa Inventar A/S, også et ansvar for egen udvikling, dog inden for trygge rammer. Vi kaster dig aldrig ud i poolen hvor du ikke kan bunde, men vi ånder dig heller ikke ned i nakken mens du taler med kunder. Vi tror på frihed under ansvar.

For at kunne have - og opretholde et arbejdsmiljø der tillader at lære af sine fejl, og frihed under ansvar, forventer vi af alle vores medarbejdere at der bliver holdt en god tone både over for hinanden, og over for vores kunder. Det er uanset hvilken stilling man har. Hvis vi kan stole på hinanden, kan vores kunder også stole på os, derfor sætter vi enormt stor vægt på ærlighed og troværdighed. Det skal altid være okay at tale om sine fejl, såvel som sine succeser.

Hvordan kan jeg ansøge?

Hvis du tænker at du kunne være interesseret i en elevplads hos Erfa Inventar A/S kan du henvende dig til nedenstående:

Kasper S. Andersen
Elevansvarlig
ka@erfainventar.dk

+45 44 94 10 00

eller på vores info mail, info@erfainventar.dk.

Vi gennemser ansøgninger med start fra 1. August 2022, og søger enhver type elev.

HUSK: Ved fremsendelse af ansøgning bedes du fremsende CV samt uopfordret ansøgning. Ansøgninger som fremsendes uden vil ikke blive taget i betragtning til ansættelse.