Sprog:
  • Dansk fabrik
  • Prisgaranti
  • Hurtig levering
  • 4,8 på Trustpilot
Din indkøbskurv er tom

COVID 19

 

Hos Erfa Inventar A/S sørger vi for, at de tiltag vi tager for at følge regeringens retningslinjer i forbindelse med COVID-19, ikke kommer til at påvirke vores kunder unødigt. Men der er naturligvis nogle tiltag der uundgåeligt vil påvirke dig som kunde. Disse tiltag kan eksempelvis være mindre mandskab på vores lager og kontor.

 

Ved mistanke om smitte, testes vores personale øjeblikkeligt og sendes i karantæne indtil en negativ test forelægger. Derudover tester vi regelmæssigt alt personale, for at undgå symptomfri smittebærere. Vores personale er instrueret i at holde afstand, og kun færdes i deres egen arbejdsgruppe. Dermed er alle smittecirkler i virksomheden på et absolut minimum. 

 

Disse tiltag betyder at vi til tider har færre hænder til rådighed. Både i forbindelse med salg, og pakning af ordre. Dermed kan der i enkelte tilfælde forekomme længere leveringstid end vores normale 3 til 5 arbejdsdage. Det håber vi at du har forståelse for. 

 

Når du afhenter en ordre på fabrikken, kræver vi at vores kunder bærer maske når de befinder sig på vores kontor, i showroom og ved vareudlevering. Og vi håber på vores kunders forståelse og accept af dette. Vores personale vil naturligvis også følge alle SSI's anbefalinger og retningslinjer.

 

Igennem hele Covid 19 perioden er det lykkedes os at overholde vores egen målsætning om afsendelse af ordre inden for 3 til 5 arbejdsdage i mere end 85 % af vores leverancer. Det er vi meget stolte af at kunne gøre, da alle leverancer er pakket indivudielt til hver enkelt kunde. Vi har gjort det uden at vi er gået på kompromis med hverken vores personales, eller vores kunders sikkerhed.

 

Vi takker for din forståelse og er glade for at du valgte Erfa Inventar som din leverandør.